De Lombarde - De Lombarde

De Lombarde

Op Vakantiepark De Lombarde is iedereen het hele jaar door welkom voor een budgetvriendelijke vakantie aan zee. We willen een plek zijn waar je tot rust komt, met het gezin, de hele familie of in groep. Een dorp waar iedereen zich thuis voelt, jong en oud.

Vakantiepark De Lombarde

Onze missie

Vakantiecentrum De Lombarde zet zich actief in om iedereen een zorgeloze en betaalbare vakantie aan te bieden aan de Belgische kust en waarbij het sociale karakter van onze organisatie mee voorop staat.

Het sociale karakter van onze organisatie staat steeds voorop!

Guy Mertens, directeur van De Lombarde

De Lombarde VZW

De Lombarde vzw is vergund door Toerisme Vlaanderen als ‘openlucht-recreatief verblijf’ en is erkend als centrum ‘Toerisme voor Allen’ (sociaal toerisme).

De Lombarde vzw is aangesloten bij het ‘steunpunt Volkstoerisme vzw’.
Centra binnen het circuit ‘Toerisme voor Allen’ organiseren vakanties of bieden verblijfsaccommodaties aan in een niet-commerciële sfeer met speciale aandacht voor jongeren, gezinnen, andersvaliden, personen die in armoede leven, bejaarden, en éénouder-gezinnen.

Er zijn nog 3 andere centra aangesloten bij het steunpunt Volkstoerisme:

Camping Groeneveld
Kleinschalig, familiaal kampeerterrein in een groene omgeving in de prachtige Leiestreek.
www.campinggroeneveld.be

Snuffel Sleep-in
Backpackershostel in het centrum van Brugge.
www.snuffel.be

Peace Village Messines
Jeugdverblijfscentrum gelegen in het West-Vlaamse stadje Mesen.
www.peacevillage.be

Labels

Toerisme Vlaanderen is een agentschap van de Vlaamse overheid en valt onder de bevoegdheid van Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir. Toerisme Vlaanderen biedt vanuit de Vlaamse overheid ondersteuning aan toeristische partners in Vlaanderen op gebied van toerisme in de breedste zin van het woord.

Meer info
Toerisme voor Allen werd vroeger ‘sociaal toerisme’ genoemd. Het wordt georganiseerd met de bedoeling de vakantiedrempel te verlagen door zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om met vakantie te gaan, in het bijzonder jeugd, personen met een handicap en kansarmen.
Meer info

De Groene Sleutel is een Europees label voor toeristische verblijven (hotels, bungalowparken,…), attracties (musea, safariparken, pretparken,…), sportinstallaties (zwembaden,…) en evenementlocaties (beurzen vergaderlocaties,…), opgericht in Denenmarken in 1994. In Vlaanderen werden de eerste Groene Sleutels uitgereikt in 2007 aan campinguitbaters.

Het label garandeert dat de beheerder aandacht besteedt aan energie, waterverbruik en andere milieuthema’s.

Het label wordt beheerd door Foundation for Environmental Education (FEE), dat in Vlaanderen vertegenwoordigd wordt door Bond Beter Leefmilieu (BBL). FEE is een internationale ngo die duurzame ontwikkeling bevordert via milieueducatie. De controle gebeurt door onafhankelijke experts.

Meer info
Vlaanderen is uiterst aantrekkelijk voor recreatieve fietsers. Via het knooppuntennetwerk zijn er heel wat aantrekkelijke en vooraf in te plannen thematische routes. De infrastructurele basis is dus aanwezig.
Meer info
Q (Q-label) staat voor Quality Service bij toeristische ondernemers in West-Vlaanderen. Het label biedt je garantie dat de dragen ervan een kwalitatieve dienstverlening biedt en zorgt voor een gastvrije service.  
Meer info

 

 

Vakantiepark De Lombarde

  • Elisabethlaan 4
  • 8434 Middelkerke-Lombardsijde
Routebeschrijving
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde