Ontdek onze safaritenten! - De Lombarde

Ontdek onze safaritenten!

Nieuw op De Lombarde: safaritenten!

Onze safaritenten zijn de ideale formule voor wie licht bepakt reist en toch wil genieten van een maximaal comfort aan een minimale prijs. Fietsers of motorrijders op doortocht, backpackers … Geniet in alle vrijheid van een budgetvriendelijke vakantie aan de Belgische kust!

Alle safaritenten staan gegroepeerd op een rustige plek op de camping. Elke tent heeft 2 relaxzetels. De tent is uitgerust met koelkast, microgolf, senseo en waterkoker, ook is er een chemisch toilet aanwezig. Voor water en douches kan je terecht in het nabijgelegen sanitair blok van de camping.

Meer info?

De Lombarde - Contacteer ons

Vragen over het park
of de accomodaties?

Contacteer onze receptie

Vakantiepark De Lombarde

  • Elisabethlaan 4
  • 8434 Middelkerke-Lombardsijde
Routebeschrijving
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde