Zomerprogramma 2020 - De Lombarde

Zomerprogramma 2020

Dag iedereen,
Rare tijden zijn het op dit moment…

Covid19 is een kleine virus met grote gevolgen. Voor uw en onze veiligheid hebben wij op ons vakantiepark de nodige maatregelen genomen, welke u ook hier op onze site kunt vinden, om u een zo veilig mogelijke en aangename vakantie te kunnen aanbieden.

Het spreekt voor zich dat wij willen dat u kan genieten van uw verblijf bij ons aan zee. Lekker ontspannen en beleven, maar dit alles op een manier waarbij we de opgelegde maatregelen in acht kunnen blijven nemen.

Dit heeft dan ook een impact op ons animatieprogramma en het aanbod van 2020. Want we kunnen het risico niet nemen om samen te zitten met grote groepen in de polyvalentezaal.

Zo zullen er dit jaar geen indooractiviteiten plaatsvinden. Denken we aan bingo- en dansavonden, thema avonden, samen maaltijden nuttigen, fin de saison, jaarvergadering, Halloween en Kerstfeest, etc…

Bingo-avonden worden dit jaar moeilijk om te organiseren.

Maar,…

Indien het weer dit toelaat willen we buiten op het terrein een grote BBQ organisreen waarbij iedereen genoeg afstand kan bewaren.

Yoga sessies kunnen we ook organiseren en wie weet doen we nog eens een Jembé workshop waarbij we ook ver genoeg uit elkaar gaan zitten.

Ook een wandeling (al dan niet met gids) op het strand kunnen we organiseren. En wie weet een workshop om leuke en originele mondmaskers te maken…

Een fiets- en wandelzoektocht zal ook op de planning staan waarbij leuke prijzen te winnen zijn. En wie wil sporten kan naar ons tennisterein trekken.

Ook de resto zal dit jaar enkel uithaal zijn. Frituursnacks, verse soep of een belegd broodje kan je dan komen uithalen.

En normaal gezien werken we dit jaar ook weer samen met een foodtruck.

Het zal allemaal wat anders verlopen dit jaar, maar “safety first”!

Kamperen op onze weide of
overnachten in onze vakantiewoningen?

De Lombarde - Contacteer ons

Vragen over het park
of de accomodaties?

Contacteer onze receptie

Vakantiepark De Lombarde

  • Elisabethlaan 4
  • 8434 Middelkerke-Lombardsijde
Routebeschrijving
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde
De Lombarde